top of page

't Noorden

Familierestaurant 't Noorden - eten, drinken & vieren!

Sinds 1866 is ’t Noorden (van Aalten) een blijvend begrip voor de meest onderscheidende feesten en de gedenkwaardigste ontmoetingen in Aalten en omstreken. Het is de huiskamer van de Oost-Achterhoek en altijd volop in beweging. Het familierestaurant heeft ook 5 verschillende zalen van 10 tot 300 personen. Het gezellige terras met een grote speeltuin en trein maken van ’t Noorden een ideale accommodatie waar jong en oud plezier kan beleven.

Speeltuin

't Noorden in Aalten is een beleving voor iedereen. Geheel gedecoreerd in treinen sfeer. Wij zeggen, laat u verrassen. U vindt hier ook de smalspoorbaan van Bernard Buesink, voor een kleine vergoeding kunt u hier met de trein mee rijden. Leuk voor jong en oud! En alvast.. Eetsmakelijk!

Restaurant

Familierestaurant ’t Noorden (van Aalten) is van oudsher dé plek waar levensgenieters zich thuis voelen. Een heerlijke uitgebreide lunch, authentieke burgers, geniet van ambachtelijk gebakken pannenkoeken, echte schnitzels, maaltijdsalades en Hollandse gerechten in het restaurant of op het terras met uitzicht op de grote speeltuin.
 

Feesten En Partijen

Feest en Sfeer locatie ’t Noorden (van Aalten) heeft vijf verschillende zalen met

een unieke en eigen sfeer. Van gezellig intiem tot groot en meeslepend.

En natuurlijk met alles erop en eraan. ’t Noorden staat open voor alles en

denkt graag met je mee. Voor (bedrijfs)feesten en partijen ben je bij ons ook

aan het juiste adres. Zeg JA tegen ’t Noorden!

bottom of page