top of page

WELKOM BIJ


STICHTING MINIATUURPARK
BERBULAND

Berbuland_txt_wit.png

Stichting Miniatuurpark BerBuland is opgericht op 8-3-2022 vanuit het idee van creatieveling Bernard Buesink die een fantasie-landschap van 250m2 in zijn tuin had ontwikkeld in Oostenrijkse, Zwitserse en Zuid Duitse sfeer en deze in de zomermaanden op de zondagmiddagen open stelde voor het publiek. 

Wie zijn wij?

1.JPG
2.jpg

Waar staat de stichting voor?

Onze stichting houdt zich vooral bezig met het behoud van de modelspoorbanen van Bernard Buesink en de geschiedenis hierachter. Bernard werd wel eens gekscherend de man met de gouden handjes genoemd omdat hij alles eigenhandig maakte.

4.jpg
5 (1).jpg

Wat gaan wij zoal doen met gelden?

Wij zullen ons in de beginperiode vooral richten op het renoveren, restaureren en verbeteren van alle huisjes, treinen en andere voorwerpen van de oude modelspoorbaan van Bernard. Hiervoor moeten speciale gereedschappen, materialen en onderdelen aangeschaft worden zoals oa 3D

printers.

5 (4).jpg
Vrijwilliger worden?

Onze stichting draait volledig op vrijwilligers. Wij zijn er van overtuigd dat ieder persoon sterke kanten heeft die hij of zij bij ons mag en kan ontwikkelen en ontplooien. Dit kan zijn van werken met sociale media, de computer, op technisch gebied, schilderen of in een later stadium in de groenvoorziening. Wilt u onze stichting hierbij ondersteunen als oproepkracht of vaste vrijwilliger dan kunt u reageren via onderstaand emailadres. 

bottom of page